Saturday, March 22, 2008

To my Cro audience!

U vezi zabrane komentara anonimaca na Povratak Pitomace net itd imam osjecaj da je nekoga gadno zasmetala moja teza da starci trose veliku lovu na njihove festivale dok oni na kojima ostaje buducnost dobivaju tek na kapaljku (npr Kino klub).
Osim toga ti starci nit imaju talenta niti rade bilo sta bitno za kulturu jer to i nije neka kultura a kom to treba nek si plati kao svoju zabavu.
Osim toga i ti koji su anonimno komentirali ovo ili ono smisljenim pristupom mogu se dovesti u red da pokusaju argumentirano izlagati svoje teze.
Ako je netko zaista uvrijedjen na ovom blogu i inace u hrvatskoj stampi i mnogim blogovima je predsjednik RH Stipe Mesic a zbog njega do sada nikakvi komentari nisu nigdje ukinuti nego se i dalje po njemu puca iz svih oruzja, samo zato sto je mozda prvi Predsjednik kojem ne treba pomoc psihijatra. Kad se pak nesto kazze protiv lokalnog politicara onda se komentari zatvaraju. Steta, jer ako nemas nikakvih prava kao birac i gradjanin onda barem da zadrzis pravo na javnu rijec pa makar ona i boljela ali to je ta zrtva biti javna licnost. Ovako ispada da radimo ko Kina i njihova KP.
Ako netko i neki komentiraju anonimno ta mogucnost je od vlasnika blogova predvidjena i na koncu zna se s koje adrese dolazi komentar pa anonimnost i nije tako velika.
Na kraju ja sam slike iz NZ posvetio djeci koja rade u Kino klubu s namjerom da ih se pohvali u radu i ne znam zasto je i to izbrisano.
Ili, sta je smetao komentar Viroviticanke u Zagrebu koja na kraju isto tako kritizira na svoj nacin nasu stvarnost. I nek mi nitko ne kazze lako je njemu iz njegove perspektive jer nikom i nigdje nije lako danas.
Toliko od mene o tome.
T K

No comments: